Schrijver/Auteur

Schrijven doe ik met veel plezier. Niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Westfriese dialect. Verhalen en anekdotes zitten in het hoofd en deze vertrouw ik dan toe aan het papier of de digitale paperassen van het internet. Ik schrijf columns over wat me bezighoud voor mijn eigen weblogs, maar ook voor anderen, heb boeken geschreven en gepubliceerd, schrijf artikelen voor websites en persberichten. Als laatste heb ik ervaring opgedaan om met verstandelijk gehandicapten hun verhalen uit te werken.

Columns
Op de ‘Column van Co’ schrijf ik mijn persoonlijke gedachtegang over de wereld. De columns in ‘Co is een held’ schrijf ik over het verloop van mijn herstel na een ernstige ziekte.

Journalist en correspondent
Voor journalistieke opdrachten ben ik beschikbaar en als correspondent. Nieuwsbronnen kunnen een beroep op mij doen om regionale, agrarische en aanverwante onderwerpen op te pakken om er een pakkend artikel over te schrijven. Ook hier geldt dat alles op maat geleverd wordt.

Boeken
Als auteur heb ik inmiddelsĀ 2 boeken gepubliceerd. ‘Bartje en de dikke boom’ uit 2013 is een kinderboek met illustraties van Nellie Schuit en ‘Op sterven na dood’ is een autobiografisch werk over een periode van ziekte en het herstel daarna uit 2015. Boeken die door het publiek enthousiast ontvangen werden. Op termijn komt er nog een derde boek op de markt. Dat is een kinderboek met de titel ‘Het verhaal van Giraf en Muis’.

Co Schipper uit Opmeer biedt schrijvershulp aan gehandicapten.Schrijven in opdracht
Als schrijver kun je me inhuren voor het schrijven van persberichten en teksten voor websites en ook voor begeleidend schrijven samen met mensen die dat zelf niet kunnen of hier begeleiding in willen. Hier moet maatwerk geleverd worden om de wensen van vaak (verstandelijk) gehandicapten zou goed mogelijk te vervullen. Ik kan hier iets betekenen voor juist die doelgroep.

Lezingen
Over het boek Op sterven na dood en over de agrarische sector geef ik lezingen op maat. Vooraf voer ik overleg met de opdrachtgever om een zo boeiend en gerelateerd mogelijk verhaal te vertellen.

Voor opdrachten en/of vragen kun je contact opnemen.